Pozitivnorazmisljanje.com na Exitu 2011

Ove godine sajt Pozitivno razmisljanje.com će predstaviti i promovisati svoje ideje na Exit festivalu, koji će se održati od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. 

Vama je već poznato da je cilj ovog sajta da inspiriše i motiviše ljude na putu ličnog razvoja, te da ih neprestano podstiče da o sebi razmišljaju kao o uspešnim osobama – uprkos poteškoćama koje se javljaju na putu.  Međutim,  nije teško uočiti da je u poslednje vreme došlo do pada ukupnog entuzijazma među građanima, pa taj pesimizam nije zaobišao ni  mlade.  I to je ona pojava na koju bismo mi želeli da ukažemo.

Cilj akcije

U tom smislu, cilj naše akcije biće širenje optimizma i vere u budućnost, kako bismo podstakli mlade ljude da o sebi razmišljaju na pozitivan i afirmativan način.

 

Štand našeg sajta će biti postavljen u okviru sajma „NGO Place to Move“.  Na mapi iznad, NGO stage je označen brojem 22. Tačnije, nalazićemo se na prostoru između Fusion i Reggae stejdža. Uvećanu sliku mape bina na Exitu možete videti ovde.

Naša poruka na Exitu 2011 je jasna:   mogućnost stvaranja bolje budućnosti je realna, ukoliko verujemo u takvu ideju, kao i u sebe same.

 

Ako ste postavljali pitanje, kada i gde bi mogli da se okupimo, pričamo i družimo se uživo, a ne samo na internetu, evo dobre prilike za to :)

 

 

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>